Clubdag
Ieder jaar organiseren we op een zaterdag in het voorjaar een gezellige dag. De volgende is op 04-04-2020.
We verzamelen om 10 uur op een terras voor koffie of thee en een lekkernij. Daarna gaan we op pad voor een wandeling van 10 km. We keren weer terug op ons startpunt voor een heerlijke lunch. En besluiten onze clubdag met een wandeling van 8 km.

Wandelweekend
Wij organiseren voor de clubleden een wandelweekend in meestal heuvelachtig gebied in Nederland, België of Duitsland. Dat is altijd in het eerste weekend van september. Voor 2020 is dat dus van 04 t/m 06 september. Ieder clublid mag een introducé meenemen.
Het weekend begint op locatie op vrijdagmiddag om 13.30 uur met een wandeling van ongeveer 10 kilometer. We eindigen op een   terras voor een gezamenlijk drankje. De volgende dag maken we een wandeling van ongeveer 20 kilometer. We picknicken tussen de middag.

Zowel vrijdag als zaterdag dineren we gezamenlijk in het hotel waar we dit weekend verblijven. Zondagochtend volgt een kortere wandeling die afgesloten wordt met een lunch in “ons” hotel. Daarna gaan we huiswaarts.

Controle wandelroutenetwerk
Tweemaal per jaar doet het bestuur een beroep op vrijwilligers om het wandelroutenetwerk te controleren op volledigheid, zichtbaarheid en leesbaarheid. De personen die zich voor de controle hebben opgegeven krijgen 14 dagen de tijd op een hen geschikt moment het hun toegewezen traject te controleren. In verband met aansprakelijkheid van het bestuur en de veiligheid van de vrijwilligers dient iedere controle met 2 personen te worden uitgevoerd. In 2020 zal de voorjaarscontrole vanaf 03-05 plaats vinden en de najaarscontrole vanaf 05-10.

Lichtjesroute
We wandelen op de laatste woensdagavond van september een deel van de "Lichtjesroute" in Eindhoven. Een bijzonder sfeervolle gebeurtenis. We gaan erheen op de fiets en stallen hem (gratis) beveiligd. Tijdens de wandeling pauzeren we een keer in een café. In 2020 is deze op 30 september.