Vincentwandeling van 2020

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helaas gaat de Vincentwandeling van 2020 niet door!

Wij kunnen als vereniging niet voldoen aan de gestelde voorwaarden om het risico op besmetting met het coronavirus te minimaliseren. Denk daarbij aan de extra benodigde vrijwilligers, het vooraf moeten inschrijven, het afstand houden op de startlocatie etc.

De Vincentwandeling wordt volgend jaar vanaf het startpunt in Gerwen wel georganiseerd.

Het startpunt: Paviljoen De Goudhoek
                     De Polder 3
                     5674 ST Nuenen

Wandelafstanden: 8km, 16 km, 24 km en 32 km.

Vincentwandeling van 2019

Op zondag 15 september is al weer onze 11de Vincentwandeling gelopen en traditiegetrouw met mooi weer. Er hebben 229 wandelaars deelgenomen, die enthousiast waren over de aangeboden wandelingen. Lees onderstaande mail van een van de mensen van de KWBN:

Geacht bestuur,
Vandaag de 16 km Vincentwandeling gelopen. Mooie route, met hier en daar meer aandacht voor de pijltjes. Ik begreep bij de terugkomst dat jullie daar al meerdere opmerkingen over had gekregen en actie was ondernomen.

Kort nog even gesproken met 2 van jullie enthousiaste vrijwilligers. Van hen begreep ik dat e.e.a. goed geregeld is binnen de vereniging en er voldoende animo is voor het organiseren van dit wandelevenement.
Het was mooi weer en dat is altijd prettig te ervaren.

Met vriendelijke groet,
Koninklijke Wandel Bond Nederland
Gerard Storms
Accountmanager

Verder staat er op het internet weer een verslag van onze vaste deelnemer peter Heesakkers, klik hiervoor op onderstaande link:

Klik hier voor de flyer.

De gewandelde routes ziet u hier per afstand:

Impressies van de Vincentwandeling van 16-09-2018

Een mooi verslag van een Belgische deelnemer lees je op zijn blog. Klik hier.
  Hij heeft ook sfeervolle foto’s gemaakt tijdens zijn wandeling. Deze zie je hier.